x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un bărbat uitat de agenţii americani cinci zile într-o celulă a băut urină pentru a supravieţui

Un bărbat uitat de agenţii americani cinci zile într-o celulă a băut urină pentru a supravieţui

de Mediafax    |    03 Mai 2012   •   11:20
Un bărbat uitat de agenţii americani cinci zile într-o celulă a băut urină pentru a supravieţui

Un barbat care a fost inchis intr-o celula de agentii americani antidrog si uitat acolo timp de cinci zile, fara apa si mancare, a declarat ca a fost nevoit sa-si bea propria urina pentru a supravietui, relateaza BBC News Online.

Daniel Chong a fost retinut in timpul unui raid antidrog la San Diego, pe 21 aprilie, si plasat intr-o celula cu latimea de 1,5 metri si lungimea de 3 metri, unde a fost uitat.

Chong a declarat ca a slabit sapte kilograme si deja avea halucinatii pana in a treia zi.

"Nu s-au mai intors, au ignorat strigatele mele si inca nu stiu ce s-a intamplat", a declarat barbatul, student la UC San Diego. "Nu inteleg cum m-au putut uita", a adaugat el.

Chong a precizat ca agentii l-au interogat la 21 aprilie, dar i-au spus apoi ca poate pleca acasa. In schimb, el a fost "lasat accidental in una dintre celule". Cand a fost gasit, Ching era incoerent si pe punctul de a suferi o criza de rinichi, potrivit avocatului sau.

Oficialii Administratiei americane antidrog (DEA) ancheteaza circumstantele in care a fost lasat Chong in celula atatea zile. Conform DEA, studentul este una dintre cele noua persoane retinute in momentul executarii unui mandat de perchezitie.

La resedinta, agentii DEA au descoperit 18.000 de pastile de ecstasy, precum si marijuana, medicamente care se elibereaza pe baza de reteta, ciuperci halucinogene si cateva arme de foc.

"Individul respectiv era in casa, conform spuselor sale, pentru a se droga cu prietenii", potrivit unui comunicat. Seful DEA San Diego, William Sherman, a prezentat scuze miercuri pentru ceea ce i s-a intamplat acestui tanar.

×
Subiecte în articol: dea deshidratare criza rinichi