x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un brașovean a fost ucis cu sânge rece în Marea Britanie

Un brașovean a fost ucis cu sânge rece în Marea Britanie

17 Apr 2018   •   14:46
Un brașovean a fost ucis cu sânge rece în Marea Britanie

Raul Nicolaie, un tînăr de 26 de ani din Braşov, a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit în noaptea de sîmbata spre duminică, în apartamentul său din Colindale, nordul Londrei. El locuia în Marea Britanie de 5 ani, scrie monitorulexpres.ro care citează express.co.uk

Presa britanică atrage atenţia că această crimă a avut loc cu numai o jumătate de oră înainte ca o femeie în vîrsta de 30 de ani să fie şi ea ucisă, tot prin înjunghiere, în Brixton, sud-vestul Londrei. Cele două crime, fără legătură, aduc rata de omucidere în 2018 la 59 de victime, scrie express.co.uk. David Hass, un prieten de-ai lui Raul Nicolaie, a povestit cum a aflat de moartea românului. „Am văzut paramedicii cum ieşeau din apartament cu o targă. Nu am putut vedea faţa victimei, dar apoi am recunoscut tatuajul de pe braţ,,. Un alt prieten spune că Raul era un om liniştit, că îi plăcea să jaoce fotbal şi îşi adora fiul.

Se pare că poliţia londoneză a arestat chiar la locul crimei o suspectă în acest caz, o femeie în vîrstă de 34 de ani care îl cunoştea pe Raul Nicolaie.

Victima și suspectul se cunoşteau. Anchetele sînt în curs de desfășurare", a spus un purtător de cuvînt al Poliției Metropolitane, conform independent.co.uk. 

Rata criminalităţii de la Londra a crescut cu 40% în numai trei ani și, pentru prima dată în istorie, a fost mai mare decît rata de omucidere din New York în luna februarie a acestui an.

×