x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Un britanic a fost atacat de un leu în faţa vizitatorilor dintr-un parc natural din Africa de Sud

VIDEO. Un britanic a fost atacat de un leu în faţa vizitatorilor dintr-un parc natural din Africa de Sud

02 Mai 2018   •   13:30
VIDEO. Un britanic a fost atacat de un leu în faţa vizitatorilor dintr-un parc natural din Africa de Sud

Proprietarul unei rezervaţii naturale a fost atacat de un leu în faţa vizitatorilor după ce acesta a intrat în cuşca animalului, scrie Daily Mail.

Mike Hodge, un britanic în vârstă de 67 de ani, a fost dus de urgenţă la spital, prezentând răni la gât şi pe faţă, în urma atacului suprins pe o cameră de filmat de către un vizitator, în Africa de Sud.

Filmarea atacului, făcută la Marakele Predator Park în Africa de Sud, îl surprinde pe Mike Hodge cum intră în cuşca leului. 

“Mike şi unul dintre îngrijitori erau puţin îngrijoraţi în legătură cu un miros care deranja unul dintre lei şi au intrat pe poartă pentru a vedea ce îl cauzează”, a spus un prieten al bărbatului pentru The Sun. “Nu se prosteşte în jurul leilor şi ştie cum să interacţioneze cu ei, dar este clar că ceva a decurs greşit”.

Leul a fugit spre bărbat şi a început să-l tragă în nişte tufişuri. Animalul i-a dat drumul bărbatului după ce s-a auzit o bubuitură violentă, provenită de la o armă.

Marakele Predator Park a fost deschis în 2010 de către Mike Hodge şi soţia sa, Chrissy Hodge, după ce au emigrat din Marea Britanie. Aceştia s-au mutat în Africa de Sud în 1999 şi au început un proiect pentru conservarea leilor în 2003, la o fermă aflată la 30 de kilometri de Thabazimbi.

Un an mai târziu, aceştia s-au mutat în Limpopo şi au fondat Marakele Predator Park.

×