x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un britanic infectat cu virusul HIV-SIDA a fost condamnat pentru transmiterea voluntară a bolii

Un britanic infectat cu virusul HIV-SIDA a fost condamnat pentru transmiterea voluntară a bolii

05 Oct 2011   •   17:03
Un britanic infectat cu virusul HIV-SIDA a fost condamnat pentru transmiterea voluntară a bolii

Simon McClure, un barbat casatorit, in varsta de 38 de ani, infectat cu virusul HIV SIDA, a fost condamnat de o instanta din Middlesbrough la doi ani si opt luni de inchisoare, pentru ca a imbolnavit premeditat o partenera de sex.

Femeia, de asemenea maritata, a ramas insarcinata dupa aventura de o noapte cu McClure. Victima a fost infectata la randul sau, nu insa, din fericire, si copilul nascut recent.

Pe de alta parte, politia a anuntat ca numarul victimelor ar putea fi de cateva sute, facand apel la toate partenerele de sex ale lui McClure, care stia ca sufera de boala incurabila, sa efectueze testele care sa confirme sau sa infirme infectarea cu virusul HIV SIDA.

Mai grav este ca britanicul avea preferinte indeosebi pentru prostituate, dar era si adeptul turismului sexual, destinatiile favorite fiind Elvetia si Thailanda, acolo unde a si fost infectat, in urma cu cinci ani.

×