x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un celebru autor a recunoscut că a mințit când a afirmat că are cancer la creier

Un celebru autor a recunoscut că a mințit când a afirmat că are cancer la creier

07 Feb 2019   •   14:21
Un celebru autor a recunoscut că a mințit când a afirmat că are cancer la creier
Sursa foto: Captură video

Dan Mallory, autorul best-sellerului „Femeia de la fereastră”, a recunoscut că a mințit când a spus că are cancer la creier, notează BBC.

Mallory, care a scris cartea sub pseudonimul AJ Finn, a afirmat că a spus că are cancer pentru a putea să-și ascundă lupta cu tulburările  bipolare. Declarația sa vine după ce publicația The New Yorker l-a acuzat că are o istorie privind minciunile legate de viața sa personală.

Publicația a mai scris că Mallory a mințit în mod repetat că a fost diagnosticat cu cancer la creier, inclusiv când a aplicat la o universitate, cât și în fața colegilor când lucra pentru edituri din Londra și în New York. Articolul mai menționează că celebrul autor a afirmat că mama lui a murit de cancer, iar despre fratele lui a spus de asemenea că a decedat.

Deși mama lui Mallory a fost bolnavă de cancer când acesta era adolescent, atât ea, cât și fratele lui sunt în viață.

Autorul a spus într-un comunicat că toate afirmațiile mincinoase pe care le-a făcut în trecut au legătură cu boala pe care o are, una psihologică, nu una fizică, așa cum a vrut să se creadă. Acesta a afirmat că dificultățile sale psihologice reprezintă secretul lui cel mai sensibil și mai înfricoșător.

×