x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cuplu fără adăpost a găsit aproximativ 10.000 de dolari

Un cuplu fără adăpost a găsit aproximativ 10.000 de dolari

11 Iul 2012   •   09:43
Un cuplu fără adăpost a găsit aproximativ 10.000 de dolari

Rejaniel Santos si Sandra Domingues nu au casa si petrec de obicei noptile sub un pasaj din Sao Paulo, Brazilia. Cuplul a gasit o geanta cu 20.000 de Reali brazilieni (9.831 dolari) si chiar daca aveau mare nevoie de bani, au decis sa nu-i pastreze, informeaza Huffington Post.

Desi suma gasita le-ar fi putut schimba viata, Rejaniel si Sandra au dus banii politiei.

Santos a gasit geanta in apropierea unei statii de autobuz. Cu toate ca ar fi avut nevoie de bani, nicio o secunda cuplul nu s-a gandit sa pastreze banii. "Mama mea m-a invatat sa nu iau niciodata ceva ce nu-mi apartine", a spus Rejaniel. Barbatul a mai spus ca a pierdut contactul cu familia sa si spera ca mama lui sa-l vada acum la televizor. Astfel, ea va afla ca fiul ei este in continuare "una dintre cele mai oneste persoane din lume".

Rejaniel si Sandra castiga aproximativ 7 dolari de persoana pe zi din reciclarea gunoiului. Averea cuplului este formata din: o saltea, doua paturi si o geanta cu haine.

Politia a identificat proprietarul banilor. Acestia apartineau unui restaurant japonez, de unde banii fusesera furati saptamana trecuta. Restaurantul japonez a spus ca va oferi cuplului o recompensa.

×
Subiecte în articol: politie brazilia cuplu adapost