x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un deputat a murit la spital după ce a fost agresat în plină stradă

Un deputat a murit la spital după ce a fost agresat în plină stradă

13 Mai 2019   •   07:21
Un deputat a murit la spital după ce a fost agresat în plină stradă

Deputatul argentinian Hector Olivares, victimă la 9 mai a unei agresiuni cu armă de foc în centrul capitalei Buenos Aires, care a costat, de asemenea, viaţa unui funcţionar cu rang înalt, a încetat din viaţă duminică din cauza rănilor, a anunţat formaţiunea sa politică, relatează AFP.

"Regretăm profund decesul deputatului Hector Olivares. Suntem alături de familia sa în această încercare", a scris pe Twitter coaliţia la putere Cambiemos din care făcea parte parlamentarul.

Hector Olivares, 61 de ani, a fost împuşcat în timp ce mergea pe stradă în apropierea clădirii parlamentului la Buenos Aires. Un funcţionar cu rang înalt care îl însoţea, Miguel Yadon, 58 de ani, a murit pe loc.

În total, şase persoane au fost arestate pentru implicarea în această dublă crimă, printre care cei doi presupuşi trăgători. Autorităţile au respins orice mobil politic şi privilegiază ipoteza unui atac cu caracter privat care l-a avut ca ţintă pe Miguel Yadon.

Potrivit presei argentiniene, poliţia înclină pentru teza unei reglări de conturi familiale: unul dintre criminali dezaproba o legătură pe care ar fi avut-o Miguel Yadon cu fiica sa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Hector Olivares