x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un doctor din Hong Kong şi-a omorât soţia şi fiica cu o minge de yoga umplută cu gaz

Un doctor din Hong Kong şi-a omorât soţia şi fiica cu o minge de yoga umplută cu gaz

23 Aug 2018   •   15:00
Un doctor din Hong Kong şi-a omorât soţia şi fiica cu o minge de yoga umplută cu gaz

Un anestezist şi-a omorât soţia şi fiica de 16 ani cu o minge de yoga umplută cu monoxid de carbon, potrivit unui tribunal din Hong Kong, notează BBC.

Procurorii au declarat că Khaw Kim-sun a lăsat mingea gonflabilă în portbagajul unei maşini, gazul a ieşit din minge şi le-a ucis pe cele două. Acestea au fost găsite moarte în interiorul unei maşini încuiate în 2015, un caz care a derutat, iniţial, poliţia.

Anestezistul Khaw Kim-sun a pledat nevinovat în două acuzaţii de crimă.

O examinare post-mortem a descoperit că soţia şi fiica sa cea mare au murit din cauza monoxidului de carbon. Poliţia a găsit o minge de yoga dezumflată în porbagajul unui Mini Cooper galben în care au fost găsite şi cele două corpuri.

Procurorii au spus în faţa Înaltei Curţi din Hong Kong că domnul Khaw a vrut să-şi ucidă soţia în mod deliberat, pentru că acesta avea o aventură, iar soţia sa nu dorea să semneze actele de divorţ, notează South China Morning Post.

Procurorii au mai declarat că, probabil, nu dorea şi mortea fiicei lui, în condiţiile în care i-a spus fiice sale mai mici să stea acasă pentru a-şi termina temele.

Martorii au spus că l-au văzut pe domnul Khaw cum umplea două mingi cu monoxid de carbon. Acesta a spus colegilor că urmează să omoare iepuri cu gazul, însă s-a contrazis când a venit vorba de mărturiile făcute în faţa poliţiştilor. În ultimul caz, acesta a spus că a folosit gazul pentru a omorî şoarecii din casa lui.

Procesul se află în desfăşurare.  

×