x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT

Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT

24 Ian 2015   •   11:12
Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT

Joseph Edwards, în vârstă de 17 ani, din Windsor, Marea Britanie, s-a spânzurat după ce a primit un email fals de la "poliție", în care i se spunea că ar fi accesat site-uri ilegale și că trebuie să plătească o amendă de 100 de lire pentru a evita luarea de măsuri împotriva lui, scrie The Mirror.

Adolescentul, care suferea de autism, a fost convins că mesajul electronic era autentic, spune medicul legist Joseph Edwards.



Băiatul a fost găsit mort de către mama sa, care a lansat ulterior o campanie prin care dorește să atenționeze copiii și părinții lor cu privire la pericolele de pe internet.

"Internetul este uimitor, dar poate fi și periculos și vreau ca părinții să fie siguri că cei mici sunt conștienți de tot felul de înșelătorii, în special copiii autiști, pentru că ei nu vor înțelege", a declarat mama lui Joseph.

Detectivul Peter Wall, care investighează cazul, a afirmat că este foarte greu să depisteze expeditorul email-ului, însă polițiștii cred că provine din afara Marii Britanii.

Cititi si:
CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă (VIDEO)

Ce se întâmplă în CREIER după moarte? Descoperire INCREDIBILĂ făcută de medici români şi canadieni (VIDEO)

Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte. Concluzia FABULOASĂ la care au ajuns doi cercetători americani (VIDEO)
 

Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL!

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×