x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un elev din Brazilia şi-a împuşcat profesoara după care s-a sinucis!

Un elev din Brazilia şi-a împuşcat profesoara după care s-a sinucis!

23 Sep 2011   •   14:13
Un elev din Brazilia şi-a împuşcat profesoara după care s-a sinucis!

Scene de groaza intr-o scoala publica de top din orasul brazilian Sao Caetano do Sur, acolo unde joi seara, David Nogueira, un elev in varsta de 10 ani si-a impuscat profesoara cu doua focuri de arma, dupa care s-a impuscat in cap, murind in drum spre spital.

La un moment dat, in mijlocul orei, David a cerut permisiunea de a se duce la toaleta. A iesit pe hol, s-a dus la vestiarul sau, de unde a revenit inarmat cu pistolul pe care l-a indreptat catre profesoara. A tras de doua ori, dupa care, in fata celor 25 de colegi care asistau ingroziti la scena, si-a pus arma la tampa si a tras.

Profesoara, Rosileide Queiros de Oliveira, in varsta de 38 de ani, a supravietuit atacului, insa are soldul si genunchiul piciorului drept zdrobite, conform Daily Mail.

Pistolul de calibru 38 apartinea tatalui, un politist cu o vechime de 14 ani si o conduita impecabila. Oficialitatile incearca acum sa afle ce l-a impins pe copil sa comita un asemenea gest, mai ales ca vecinii l-au catalogat drept “linistit si politicos, un baiat bun'.

Si totusi, prietenii baiatului au declarat politistilor ca l-au auzit pe acesta spunand cu o zi inaintea acestei tragedii ca are de gand sa isi omoare profesoara si apoi sa se sinucida, fara sa le ofere o motivatie.

×
Subiecte în articol: scoala brazilia crima elev elev sinucidere