x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un fan al unei echipe de fotbal din China a alergat 65 km pentru a ajunge la un meci al echipei sale

Un fan al unei echipe de fotbal din China a alergat 65 km pentru a ajunge la un meci al echipei sale

04 Iun 2019   •   22:15
Un fan al unei echipe de fotbal din China a alergat 65 km pentru a ajunge la un meci al echipei sale

Un fan al unei echipe de ligă secundă din China a alergat nu mai puţin de 65 de km pentru a ajunge în timp util la un meci al echipei sale ce urma să aibă loc în alt oraş, scroe Xinhua.

Sun Hongkang, susţinător al echipei Chang'an Athletic, pasionat în acelaşi timp şi de maraton, a ţinut neapărat să-şi vadă formaţia preferată din tribune, astfel că a alergat distanţa de 65 km dintre oraşele Xi'an şi Weinan în nouă ore. El a pornit cursa la ora 5:31 şi a ajuns la destinaţie la ora 14:15.

Chang'an Athletic, grupare care-şi are sediul în oraşul Xi'an, îşi dispută meciurile din acest an pe stadionul din cel mai apropiat oraş, Weinan, în condiţiile în care arena sa este în reconstrucţie.

Sun Hongkang, angajat al unei companii de electricitate, nu a alergat degeaba, echipa sa învingând, pe 1 iunie, cu 3-2 pe Nantong Zhiyun, obţinând astfel prima victorie din ultimele şase partide disputate.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fân 65 km fotbal meci