x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un fost model Vogue trăieşte acum pe străzi

Un fost model Vogue trăieşte acum pe străzi

05 Feb 2019   •   17:18
Un fost model Vogue trăieşte acum pe străzi

Un fost model Vogue, care a câştigat milioane de dolari pe an, trăieşte acum pe străzile din Barcelona,  scrie Daily Mail.

Nastasia Urbano, în vârstă de 57 de ani, a pozat alături de supermodele, precum Lina Evangelista, a fost faţa celebrului parfum Opium produs de Yves Saint Lauren şi a luat cina cu Jack Nicholson şi Andy Warhol, în 1980.

Acum, aceasta a ajuns să doarmă pe străzi sau pe holurile băncilor din Barcelona.

La vârsta de 20 de ani, Nastasia Urbano era deja pe coperta revistei Vogue şi se mutase în New York unde semnase cu faimoasa agenţie Ford Models. S-a bucurat de un succes enorm şi a trăit o viaţă la care mulţi pot doar visa.

“Am pozat pentru toate revistele, eram iubită de toată lumea. Mi se ofereau câte un milion de dolari pe an, pentru doar 20 de zile de muncă, timp de trei sau patru ani. Luam într-o zi cina cu Jack Nicholson, în următoarea zi cu Andy Warhol şi chiar cu Roman Polanski. Mergeam la petreceri cu Melanie Griffith, Don Johnson, Simon şi Garfunkel. Eram pe punctul de a merge la nunta Madonnei cu Sean Penn, pentru că David Keith era invitat şi eu eram într-o relaţie cu el atunci, însă eram mahmuri şi nu ne-am putut ridica din pat. Aveam totul, trăiam ca o regină.”, a spus fostul model.

Nastasia Urbano spune că viaţa ei s-a schimbat când l-a întâlnit pe bărbatul care i-a devenit soţ şi tată al copiilor ei. Aceasta spune că, în cele din urmă, a lăsat-o doar cu hainele de pe ea.

“Plătea totul din banii mei. La doar două zile după ce l-am cunoscut, a vrut să-i cumpăr un BMW şi, ca o proastă, am semnat cecul. Eram îndrăgostită...”, a mai adăugat aceasta.

Acum, fostul model suferă de depresie şi spune că a fost dată afară din mai multe case pentru că nu putea să-şi plătească chiria. Aceasta doarme acum la prieteni, pe stradă sau în holurile băncilor, unde uşile rămân deschise pentru ca oamenii să poată să folosească bancomatele.

După ce fostele ei colege au aflat de situaţia în care se afă acum, au hotărât să vorbească cu agenţiile de modeling la care lucrează pentru ca Urbano să fie din nou în lumea modei.

×
Subiecte în articol: model vogue barcelona Spania nastasia urbano