x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un ofiţer arestat pentru că spiona oameni dintr-un elicopter al poliţiei

Un ofiţer arestat pentru că spiona oameni dintr-un elicopter al poliţiei

08 Aug 2017   •   14:25
Un ofiţer arestat pentru că spiona oameni dintr-un elicopter al poliţiei

Un ofiţer de poliţie, Adrian Pogmore, care a folosit un elicopter pentru a filma oameni care întreţineau relaţii intime, a fost condamnat la un an de închisoare, scrie The Independent. Ofiţerul a fost demis din funcţia sa.

Judecătorul de la Sheffield Crown Court l-a condamnat pe Adrian Pogmore, după ce acesta a folosit un elicopter aparţinând poliţiei din South Yorkshire, pentru a spiona oamenii, în ipostaze intime, în grădinile lor.

Imaginile surprinse de fostul ofiţer “obsedat sexual” conţin scene cu un cuplu care întreţinea relaţii sexuale. Alte imagini, arătate în cadrul judecăţii, surprind o femeie care stă dezbrăcată în curtea sa şi un cuplu care stă dezbrăcat la soare în faţa casei.

Procurorii l-au numit pe fostul ofiţer ca fiind “un observator aerian obsedat sexual”, care a fost considerat "deviant" de restul colegilor săi de la unitatea de poliţie din South Yorkshire. Fostul ofiţer şi-a recunoscut faptele.

Alţi doi ofiţeri şi doi piloţi au fost demişi după ce au declarat că nu ştiau ce are de gând ofiţerul Adrian Pogmore să facă cu camera perfomantă de la bordul elicopterului.

×