x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un fotbalist de la Sao Paulo, ucis după ce a făcut o farsă pe WhatsApp.

Un fotbalist de la Sao Paulo, ucis după ce a făcut o farsă pe WhatsApp.

07 Noi 2018   •   11:24
Un fotbalist de la Sao Paulo, ucis după ce a făcut o farsă pe WhatsApp.

Un fotbalist, care a fost găsit mort și cu genitalele tăiate, a fost ucis într-un mod barbar după ce a făcut o farsă pe WhatsApp, pe 27 octombrie, în Brazilia, scrie Mirror

Corpul lui Daniel Correa a fost găsit în orașul Sao Jose dos Pinhais, Brazilia, pe 27 octombrie. Acesta a fost castrat și aproape decapitat. Fotbalistul, în vârstă de 24 de ani, care juca pentru Sao Paulo, se afla la un majorat, când a fost ucis. 
Trei zile mai târziu, Edson Brittes Junior, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că l-a ucis pe Correa, după ce a descoperit că fotbalistul încerca să-i violeze soția. 
Edson a primit pe WhatsApp o fotografie cu Correa aflat în pat cu soția sa, care dormea. Fotbalistul a trimis fotografia mai multor prieteni pe WhatsApp. Poliția spune că fotografia a fost făcută pentru a face o „farsă imatură”. 
Surse au adăugat pentru Mirror că fotbalistul a fost împușcat în cap înainte să fie băgat în portbagajul unei mașini și transportat într-o pădure, unde a fost torturat și, ulterior, găsit. 
 

×
Subiecte în articol: fotbalist omorat farsa whatsApp