x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un hoţ din Brazilia, bătut măr de o campionă MMA, după ce a încercat să îi fure telefonul

Un hoţ din Brazilia, bătut măr de o campionă MMA, după ce a încercat să îi fure telefonul

08 Ian 2019   •   12:05
Un hoţ din Brazilia, bătut măr de o campionă MMA, după ce a încercat să îi fure telefonul

Un hoţ din Brazilia a simţit pe propria piele că încercarea de a fura telefonul unei campioane de arte marţiale mixte (MMA), poreclită "Femeia de fier", nu este deloc o idee bună, relatează AFP.
Polyana Vianna, sportivă de la categoria pai (1,70 m), i-a aplicat hoţului doi pumni şi o lovitură cu piciorul, înainte de a-l ştrangula şi de a-l imobiliza cu un procedeu de menghină până la sosirea poliţiei, a anunţat, luni, site-ul MMA Junkie.
Componentă a Ultimate Fighting Championship (UFC), cea mai prestigioasă ligă MMA din lume, luptătoarea de 27 de ani a fost abordată de hoţ sâmbătă, în timp ce aştepta un taxi în faţa casei sale din Pechincha, un cartier popular din Rio de Janeiro.
Ea a relatat că bărbatul i-a spus că are un pistol, dar a decis să treacă la acţiune, presupunând că arma era fictivă şi că nu va avea oricum timpul necesar să o folosească. După loviturile aplicare, Polyana Vianna a observat că arma era una de carton.
Luptătoarea de arte marţiale a publicat pe Instagram fotografii cu hoţul imobilizat şi cu tricoul murdar de sânge.
"Cum loviturile au plecat foarte repede, eu cred că a fost surprins", a povestit ea, explicând că infractorul a fost dus la un dispensar medical pentru a primi îngrijiri.
MMA este un sport extrem de popular în Brazilia, care a dat numeroşi campioni, între care Amanda Nunes, devenită pe 30 decembrie campioană mondială la categoriile pană şi cocoş, după ce a învins-o pe compatrioata sa Cris Cyborg.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Polyana Vianna mma