x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un indian diagnosticat cu cancer la gât şi-a împuşcat prietenul care l-a instigat la fumat

Un indian diagnosticat cu cancer la gât şi-a împuşcat prietenul care l-a instigat la fumat

30 Aug 2017   •   14:45
Un indian diagnosticat cu cancer la gât şi-a împuşcat prietenul care l-a instigat la fumat

Un indian diagnosticat cu cancer la gât şi-a împuşcat colegul care l-a determinat să se apuce de fumat, scrie The Independent.

Mustakeem Ahmad a fost plin de furie pe colegul său de muncă, după ce doctorii au atribuit boala de care suferă cu obiceiul său de a fuma. Cei doi, ambii în vârstă de 25 de ani, lucrau ca bucătari şefi la un restaurant situat în Delhi.

Poliţia a afirmat că Ahmad a fost ofensat şi de faptul că prietenul şi colegul său, Inayat, avea mai mult succes la muncă. Ahmad a spus detectivilor că a cumpărat un pistol şi a exersat cu acesta, pentru a se asigura că nu ratează.

“Deşi Ahmad şi Inayat erau priteni la muncă, Inayat era mai bun în ceea ce făcea, se purta mai bine şi a devenit repede favoritul proprietarului restaurantului”, a spus comisarul poliţiei, Sibesh Singh. “În timp, Ahmad a dezvoltat o infecţie în gât, care l-a forţat să consulte un doctor. Ahmad a afirmat că doctorii i-au spus că a dezvoltat cancer la gât din cauza fumatului excesiv”.

După ce performanţele sale la locul de muncă s-au deteriorat, Ahmad a fost concediat şi investigatorii au spus că s-a reîntors în oraşul său natal, Uttar Pradesh, de unde a cumpărat un pistol şi nişte cartuşe.

Inayat a fost transportat de urgenţă la spital, însă nu a putut fi salvat. Ahmad a fugit, dar a fost arestat săptămâna trecută, când a vizitat o rudă pentru a împrumuta nişte bani.

×
Subiecte în articol: india cancer la gat fumat