x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un motociclist a pus pe jar internauţii din toată lumea. Vezi înregistrarea care a luat cu asalt reţelele de socializare! (VIDEO)

Un motociclist a pus pe jar internauţii din toată lumea. Vezi înregistrarea care a luat cu asalt reţelele de socializare! (VIDEO)

01 Sep 2014   •   10:44
Un motociclist a pus pe jar internauţii din toată lumea. Vezi înregistrarea care a luat cu asalt reţelele de socializare! (VIDEO)

Un motociclist misterios costumat în Batman, purtând mască şi conducând 'un bat-motor' prin cartierul Chiba (estul capitalei Tokyo), a făcut senzaţie în Japonia, unde reţelele de socializare şi mass-media încearcă acum să descopere cine este şi ce vrea, informează agenţia EFE, citată de Agerpres. Motociclistul mascat, supranumit 'Chibatman', a devenit faimos după ce, la 28 august, pe Youtube a fost postată o înregistrare video care a atras mii de vizionări. Personajul a fost urmărit prin intermediul mai multor imagini postate de internauţi, care au făcut înconjurul lumii pe Twitter şi pe alte reţele de socializare. În imagini apare 'Chibatman' conducând 'un bat-motor' pe străzile din Chiba, purtând costum, mască şi mantie similare celor pe care le-a purtat actorul Christian Bale în ultima adaptare cinematografică a popularului supererou Batman, trilogia regizată de Christopher Nolan.

Vehiculul său pe trei roţi este foarte asemănător cu 'batpod-ul', motocicleta pe care o conduce Batman în trilogia Dark Knight. Apariţiile lui 'Chibatman' au atras atenţia şi mass-media nipone şi internaţionale care au surprins imagini ale personajului mascat şi au reuşit chiar să-i ia un interviu.

Potrivit postului de televiziune nipon Asahi, în spatele măştii s-ar afla un bărbat de 41 de ani, care lucrează ca sudor în portul din Chiba, reparând containere, şi care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea. 'Vreau să-mi conduc motorul şi să fac oamenii să zâmbească', a spus bărbatul, care nu este căsătorit. Construcţia bat-motorului l-a costat 600.000 de yeni (4.380 de euro).

×