x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un OZN a vizitat locurile sfinte din Ierusalim - video

Un OZN a vizitat locurile sfinte din Ierusalim - video

03 Feb 2011   •   13:12
Un OZN a vizitat locurile sfinte din Ierusalim - video

Postarea pe internet a unui clip video în care un glob de lumină survolează Moscheea Cupola Stâncii, un lăcaş de rugăciune reprezentativ pentru lumea islamică, a născut numeroase dezbateri privind autenticitatea imaginilor.

Suprinse la sfârşitul săptămânii trecute, imaginile arată cum un obiect zburător îşi face apariţia deasupra moscheei, planează câteva secunde deasupra acesteia după care dispare în viteză din cadru.

Locul ales de potenţialii vizitatori extratereştri are ample conotaţii religioase, atât în lumea arabă, cât şi în cea iudaică. Conform istoricilor, moscheea Cupola Stâncii situată pe Muntele Templului, în vechiul Ierusalim, a fost construită pe locul în care se înălţa Templul lui Solomon. Ea a reprezentat, până la recunoaşterea Meccăi drept punct central al islamismului, locul spre care se orientau, în timpul rugăciunilor, credincioşii musulmani.

Despre acelaşi loc, evreii cred că momentul în care se va ridica din nou Templul lui Solomon, acesta va vesti sosirea Mesiei, iar creştinii revenirea lui Iisus.

×