x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un pastor face un AVERTISMENT CUTREMURĂTOR. "Este un FENOMEN EXTREM DE RAR, are loc o dată la 100.000 de ani!"

Un pastor face un AVERTISMENT CUTREMURĂTOR. "Este un FENOMEN EXTREM DE RAR, are loc o dată la 100.000 de ani!"

20 Mar 2015   •   09:36
Un pastor face un AVERTISMENT CUTREMURĂTOR. "Este un FENOMEN EXTREM DE RAR, are loc o dată la 100.000 de ani!"

Eclipsa totală de soare care are loc astăzi poate fi un semn că se apropie "Ziua Judecății", avetizează pastorul american Mark Blitz.

Potrivit Daily Mail, momentul în care are loc această eclipsă este foarte important pentru pastorul Mark Blitz, deoarece acest fenomen astronomic va precede o eclipsă de lună, care va avea loc peste câteva săptămâni, mai precis, pe 4 aprilie.

În plus, foarte importantă este coincidența eclipsei cu echinocțiul de primăvară, eveniment care are loc o dată la 100.000 de ani și care ar putea indica, în viziunea pastorului, faptul că vin vremuri grele pentru Europa. Și dacă asta nu era de ajuns, astăzi este prima zi din calendarul evreiesc.

"Biblia ne spune că vor fi semne în ceruri care ne vor anunța venirea Sfârșitului", a spus pastorul Blitz.

Pe 20 martie, eclipsa va fi totală în Svalbard (Norvegia) şi în Insulele Feroe, şi parţială în Europa, nord-estul Asiei, nordul şi vestul Africii şi în Orientul Mijlociu. Pentru România, fenomenul reprezintă principala eclipsă de Soare vizibilă din țara noastră până în anul 2020 și eclipsa cu cea mai mare magnitudine până în anul 2027. În țara noastră, această eclipsă parțială de Soare debutează la ora 10:40 în vestul țării, la ora 10:56 fiind în desfășurare în întreaga țară la altitudinea de aproximativ 40 de grade. Maximul eclipsei se produce în jurul orei 11:55, iar fenomenul se încheie la ora 13:05, având o durată medie de două ore și 20 de minute.

În București, începe la ora 10:48, are maximul la 11:55 și se termină la ora 13:04, cu o acoperire a Soarelui de 43%, potrivit cercetătorului Adrian Sonka, de la Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din București. Acoperirea Soarelui de către Lună va varia în funcție de locul observației, fiind mai scăzută în sudul țării și mai ridicată în nord. Procentul de acoperire a discului solar va fi cuprins între 40 și 55%.



 

×