x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un pat prea scump pentru domnul premier Netanyahu

Un pat prea scump pentru domnul premier Netanyahu

13 Mai 2013   •   19:38
Un pat prea scump pentru domnul premier Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va recurge la alte opţiuni de dormit în timpul călătoriilor sale cu avionul, după ce acesta a primit o factură uriaşă în urma instalării unui pat personalizat într-o cursă care l-a transportat la Londra, relatează AP, citând consilieri apropiaţi premierului.

Canalul 10 TV a relatat că Netanyahu a cheltuit 127.000 de dolari din banii publici în timpul unui zbor de cinci ore care l-a transportat la funeraliile fostului premier britanic Margaret Thatcher.
 
Biroul lui Netanyahu a apărat iniţial decizia, precizând că premierul a avut un program aglomerat înainte de zbor şi că acesta trebuia să fie odihnit pentru întâlnirile importante din Marea Britanie.

În urma scandalului creat, responsabilii apropiaţi premierului au declarat ulterior că Netanyahu nu a ştiut care este costul respectivei facilităţi, dar că, odată informat, el a ordonat ca patul să fie scos de pe cursele viitoare. Potrivit AP, declaraţiile au fost făcute sub protecţia anonimatului, deoarece oficialii respectivi nu erau autorizaţi să vorbească cu mass-media.
agerpres.ro

×
Subiecte în articol: benjamin netanyahu