x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un pensionar s-a prăbişit cu avionul într-o casă. Când s-a dezmeticit a constatat că fusese chiar casa lui

Un pensionar s-a prăbişit cu avionul într-o casă. Când s-a dezmeticit a constatat că fusese chiar casa lui

07 Mai 2014   •   15:36
Un pensionar s-a prăbişit cu avionul într-o casă. Când s-a dezmeticit a constatat că fusese chiar casa lui

Un pompier pensionat, care acum lucrează ocazional ca pilot de avion pentru o firmă de publicitate, s-a prăbuşit cu aeronava sa Piper PA-25 într-o o casă din oraşul Northglenn, din statul american Colorado, lunea trecută.

Brian Veatch survola oraşul cu un banner publicitar ataşat de coada avionului, când a început să piardă altitudine. Martorii spun că acesta pilota cu botul avionului îndreptat în sus, însă era clar că se va prăbuşi.

Veatch a încercat să aducă avionul în dreptul unui câmp, pentru a ateriza forţat, însă aeronava s-a prăbuşit într-o casă.

Pilotul a reuşit să iasă din cabină, după ce avionul intrase deja în etajul al doilea al casei, a coborât scările şi a sunat la numărul de urgenţă. Acesta a suferit doar răni uşoare.

Abia când s-a externat din spital, acesta a aflat că avionul pe care îl pilota se prăbuşise chiar peste fosta sa casă, pe care o deţinuse între anii 2000 şi 2003.

Poliţia spune că tratează cazul ca pe o coincidenţă, dat fiind că Veatch nu se cunoaşte cu noii proprietari ai casei.

Aceştia nu se aflau acasă în timpul accidentului. Pompierii au recuperat însă doi căţei şi o şopârlă din casa avariată, care a suferit şi un incendiu după prăbuşire. 

×
Subiecte în articol: prabusire avion