x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un pilot american susţine că a găsit epava avionului Malaysia Airlines, dispărut misterios la 8 martie! (VIDEO)

Un pilot american susţine că a găsit epava avionului Malaysia Airlines, dispărut misterios la 8 martie! (VIDEO)

30 Apr 2014   •   11:02
Un pilot american susţine că a găsit epava avionului Malaysia Airlines, dispărut misterios la 8 martie! (VIDEO)

Un pilot american susţine că a găsit epava zborului MH370, dispărut în data de 8 martie. Michael Hoebel, în vârstă de 60 de ani, a studiat zeci de mii de imagini satelitare, disponibile online pe site-ul TomNod.com şi este convins că a descoperit rămăşiţele avionului Malaysia Airlines. Pilotul spune că epava s-ar afla pe coasta de nord-est a Malaeziei.

Aeronava, care a dispărut în urmă cu două luni de zile, în drumul său spre Beijing, dinspre Kuala Lumpur, pare să fie întreagă. Imaginea din satelit datează din 10 martie, la două zile după prăbuşire.

Într-un interviu acordat WIVB, pilotul american a explicat că s-a folosit de toate instrumentele oferite de site-ul TomNod şi de specificaţiile avionului, ajungând la concluzia că în imagine se află întra-devăr epava avionului dispărut.

"Nu mi-a venit să cred că am găsit avionul", a declarat Michael, potrivit metro.co.uk.

Pilotul american a precizat că a început să caute avionul pentru că a simţit o conexiune cu familiile îndurerate ale pasagerilor dispăruţi.

Bărbatul susţine că a contactat FBI-ul pentru a le oferi informaţiile descoperite, însă spune că nu l-a căutat nimeni până acum.

×