x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un popă s-ar fi înecat încercând să meargă pe apă, ca Iisus (VIDEO)

Un popă s-ar fi înecat încercând să meargă pe apă, ca Iisus (VIDEO)

17 Ian 2014   •   09:30
Un popă s-ar fi înecat încercând să meargă pe apă, ca Iisus (VIDEO)

Un pastor în vârstă de 35 de ani ar fi chemat câteva sute de persoane, care făceau parte din congregaţia sa, pe o plajă din Republica Gaboneză, şi le-a spus că va repeta miracolul biblic, informează examiner.com Pastorul Franck Kabele a ţinut o slujbă în biserica oraşelului, susţinând că a avut o revelaţie, iar cu suficientă credinţă , ar putea merge pe apa ca Iisus. Potrivit unui martor ocular, pastorul a invitat credicioşii pe plajă, spunându-le să se roage pentru el şi să creadă, în timp ce se deplasează cu barca spre ape mai adânci.

Ajungând cu barca la locul ales chiar de el, pastorul a păşit pe apă, spunând că va traversa golful pe apă. Potrivit celor care erau în barcă cu el, a fost momentul în care "a dispărut şi nu s-a mai întors". Deşi oamenii au sărit în apă după el, pastorul n-a mai putut fi salvat ori găsit.



Deşi dramatic, psihologii atrag atenţia asupra acestui tip de fenomen, spunând că, dacă informaţia este adevărată, nu neagă nimeni dreptul la credintă sau de a aparţine unei anumite religii, însă gesturi de asemenea ignoranţă sau extremă nu trebuiesc repetate, pentru că fac mai mult rău decât bine.

Evenimentul a fost anuntat initial de ADOMTV, o televiziune din Ghana. Informaţia a fost propagată imediat în spaţiul online, declanşând numeroase reacţii contradictorii în rândul credincioşilor.




×
Subiecte în articol: preot inec miracol mers pe apa