x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un puşti a inventat, din plictiseală, CEA MAI POPULARĂ APLICAŢIE DIN LUME! Ce i-au propus Facebook, Google şi Apple (VIDEO)

Un puşti a inventat, din plictiseală, CEA MAI POPULARĂ APLICAŢIE DIN LUME! Ce i-au propus Facebook, Google şi Apple (VIDEO)

06 Feb 2015   •   09:35
Un puşti a inventat, din plictiseală, CEA MAI POPULARĂ APLICAŢIE DIN LUME! Ce i-au propus Facebook, Google şi Apple (VIDEO)

Ben Pasternak, in varsta de 15 ani, a inventat una dintre cele mai populare aplicatii din lume in timp ce se plictisea la scoala. Este vorba despre Impossible Rush, iar companiile vor sa investeasca jumatate de milion de dolari pentru acest produs.

Adolescentul, a carui aplicatie are aproape 800.000 de descarcari, este "curtat" de Facebook, Apple si Google, care i-au propus un intership dupa succesul sau, scrie Metro. Si, conform propriilor declaratii, foarte multi investitori sunt interesati sa-i sprijine ultimul proiect.

"Practic, incerc sa fac instant messaging sa fie mai personal si in moment. Dorinta mea de Anul Nou este sa fac ca anul trecut sa para ca a fost doar 'incalzirea'. Sigur ca as fi interesat de un internship la Facebook, dar nu planuiesc sa lucrez pentru ei, vreau sa o iau pe cont propriu. Nu am prea multe spus despre asta, dar ma gandesc sa o iau pe drumul meu", a spus adolescentul.

Ben, care a vandut drepturile pentru Impossible Rush pentru doar 200 de dolari, s-a intalnit cu alti adolescenti talentati in tehnologie la Hackathons - o competitie unde echipele au 36 de ore sa dezvolte produse hardware, site-uri sau aplicatii. "Exista mai multi judecatori, de cele mai multe ori presedinti ai unor companii precum Facebook si Google", explica pustiul.

In ciuda succesului sau incredibil si a abilitatii sale, Ben spune ca are multe de invatat si ca il admira pe co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.



Cititi si:
■ Prinsi facand SEX in toaleta unui bar, s-au baricadat si nu i-a potolit nici politia! (VIDEO)

 
''Am crezut că nu văd bine!''. În ce ipostază şi-a găsit bunica şi iubitul, pe podeaua din bucătărie

 Credincioşii strânşi într-o moschee din Berlin, ÎNMĂRMURIŢI! Ce le-a predicat un imam întrece orice imaginaţie (VIDEO)

■ Milioane de smartphone-uri, infectate de aplicatii distribuite prin Google Play Store. Vezi daca si telefonul tau este corupt (VIDEO)



×