x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe UFOLOG rus: Meteoritul care a explodat deasupra munţilor Urali a fost doborât de un OZN (VIDEO)

UFOLOG rus: Meteoritul care a explodat deasupra munţilor Urali a fost doborât de un OZN (VIDEO)

21 Feb 2013   •   13:38
UFOLOG rus: Meteoritul care a explodat deasupra munţilor Urali a fost doborât de un OZN (VIDEO)

Ghenadi Belimov, un renumit expert rus în fenomene paranormale, susţine că meteoritul care a explodat vineri deasupra Munţilor Urali, în zona oraşului Celiabinsk, a fost doborât de un OZN. Asta, potrivit expertului rus, i-a salvat pe pământeni de la moarte sigură, scrie săptămânalul rus "Argumentî i Faktî".

Belimov deţine și o înregistrare video cu momentul exploziei meteoritului, drept urmare expertul susține că ipoteza lui nu este o simplă ficțiune. Filmulețul arată că meteoritul a explodat și s-a dezintegrat în straturile inferioase ale atmosferei nu întâmplător, ci datorită impactului cu un obiect neidentificat. În imagini se poate observa cum un obiect luminos, nu foarte mare, lovește meteoritul, înainte de a exploda.

"Cred că noi oamenii de pe Pământ şi cei din Rusia, în special, am avut încă o dată mare noroc”, spune Ghenadi Belimov.

Cercetătorul spune că a primit înregistrarea video de la un fost inginer din domeniul spaţial-militar, care trăieşte în prezent într-o suburbie a Moscovei.

Meteoritul care a căzut săptămâna trecută în Rusia a rănit peste 1.500 de persoane și a provocat pagube marteriale de circa 33 milioane de dolari.

×