x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un reporter britanic a relatat în direct întâlnirea cu un OZN!

Un reporter britanic a relatat în direct întâlnirea cu un OZN!

03 Aug 2011   •   20:16
Un reporter britanic a relatat în direct întâlnirea cu un OZN!

Mike Sewell, un binecunoscut si in acelasi timp reputat reporter sportiv in Marea Britanie, o oferit transmisiunea “live' a vietii. Numai ca nu a fost vorba de vreun eveniment sportiv, ci despre intalnirea cu un...OZN, produsa la primele ore ale diminetii, in timp ce jurnalistul mergea catre aeroportul Stansted, pentru a zbura in Suedia, de unde urma sa transmita in direct, miercuri seara, meciul de fotbal Malmo – Glasgow Rangers, din preliminariile Ligii Campionilor.

Milioanele de ascultatori ale postului Radio 5 Live au avut parte de o surpriza, in momentul in care realizatorul programului matinal, Nicky Campbell, a intrat in direct cu Sewell, care a relatat intalnirea “cu un obiect ciudat, rotund, care zboara exact deasupra soselei'.

“Nu este cu siguranta un avion si nici elicopter. Exista si alti martori. Soferul unei dubite aflata in fata mea a oprit masina si il vad dand un telefon. Ma bucur ca cineva imi poate confirma povestea. Obiectul a disparut doar dupa cateva minute', a sunat relatarea “live' a lui Sewell, preluata de cotidianul britanic Daily Mail.

×
Subiecte în articol: reporter radio Marea Britanie daily mail ozn