x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un robot pro-Putin căpiază partidul de opoziţie Iabloko

Un robot pro-Putin căpiază partidul de opoziţie Iabloko

de Agerpres    |    09 Dec 2011   •   11:20
Un robot pro-Putin căpiază partidul de opoziţie Iabloko

Un robot cu voce feminina terorizeaza de cateva zile formatiunea liberala Iabloko si redactia bisaptamanalului independent Novaia Gazeta. Astfel, la intervale de 15-20 minute, telefoanele fixe de la sediul central al partidului suna, iar o voce inregistrata de sex feminin vorbeste cu deplina elocinta despre premierul rus Vladimir Putin, relateaza vineri postul de radio Eho Moskvi.

"Putin este viata! Putin e lumina; iubeste-l pe Putin si viata ta se va umple de sens; Putin iti va face viata mai fericita; Putin iti va deschide ochii si te va proteja; Putin este bun; Putin te iubeste!' - incearca sa convinga femeia-robot.

Potrivit serviciului de presa al formatiunii Iabloko, apelurile telefonice vin de la numarul 8-101-707-200-30-77, dar acesta nu poate fi apelat.

Robotul pro-Putin a perturbat la propriu miercuri activitatea publicatiei Novaia Gazeta, sunand la fiecare 15 minute in decurs de mai multe ore si incercand sa-i convinga pe ziaristi ca fara Putin "viata nu este', conform canalului media mentionat.

×
Subiecte în articol: Rusia opozitie Vladimir Putin iabloko