x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un cunoscut manelist a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a încercat să-şi omoare soţia

Un cunoscut manelist a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a încercat să-şi omoare soţia

12 Sep 2016   •   13:49
Un cunoscut manelist a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a încercat să-şi omoare soţia
Sursa foto: Purestock/Getty Images/Purestock Close-up of handcuffs

Dan Drăghici, un cunoscut manelist, a fost închis pentru 20 de ani pentru că a încercat să-şi omoare soţia după ce a atacat-o cu un cuţit la ei acasă, jurnaliştii englezi catalogând actul drept unul “îngrozitor”.

Bărbatul a atacat-o pe Elena Drăghici,  în vârstă de 31 de ani, în timpul unei discuţii aprinse la ei acasă, în Smethwick, un oraş din centrul Angliei, spun poliţiştii. BBC scrie că femeia a reuşit să scape şi să cheme un taxi, după ce sora ei a intervenit între ei. Soţul acesteia, care a negat tentativa de omor, a fost găsit în maşina lui după ce s-a înjunghiat în picior, fiind apoi arestat şi închis la Wolverhampton Crown Court. Sentinţa finală a fost dată miercuri.

Poliţia a declarat că bărbatul de 42 de ani şi-a atacat soţia în luna martie, în timp ce fetiţa lor şi cumnata lui erau sus. “După ce a auzit ţipete, sora victimei a coborât şi a sărit în spatele lui Drăghici, reuşind să-l dea la o parte şi să o salveze pe Elena”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. Inspectorul Jason McMahon a mai adăugat că familia Elenei trece printr-o etapă dificilă, pentru că vor să se facă dreptate în acest caz, iar Elena, care a suferit leziuni grave, încă se află sub recuperare.  

Manelistul Dan Drăghici e stabilit în Marea Britanie cu familia sa, acolo unde s-a şi întâmplat fapta.

 

DAN DRAGHICI - PLANGAND TE VOI BLESTEMA 2011

×