x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român a maltratat şi jefuit o bătrână de Revelion, în Italia

Un român a maltratat şi jefuit o bătrână de Revelion, în Italia

03 Ian 2018   •   13:31
Un român a maltratat şi jefuit o bătrână de Revelion, în Italia

Un muncitor român a jefuit o bătrână în noaptea de Revelion, în Italia, legând-o pe femeie de mâini și de picioare și punându-i un căluș la gură.

Femeia se întorcea acasă, după o noapte petrecută cu rudele, iar la intrarea în locuință a observat că ușa este deschisă. Bătrâna de 70 de ani, din Bollengo, a fost atacată de un bărbat care avea fața acoperită, care a lovit-o și imobilizat-o rapid, legând-o de mâini și de picioare și punându-i un căluș la gură.

Bărbatul i-a furat apoi bijuteriile, suma de 900 de euro, pe care femeia o avea în casă, și telefonul mobil și amenințat-o cu moartea dacă sună la poliție.

După câteva ore, bătrâna a reușit să-și desfacă legăturile și să alerteze poliția.

După o operațiune care a durat toată noaptea, polițiștii au identificat un român în vârstă de 34 de ani, care muncește în construcții, ca fiind autorul furtului. Asupra lui a fost găsită suma de 400 de euro, iar la locuința acestuia s-a găsit cartela SIM din telefonul bătrânei.

Un muncitor român a jefuit o bătrână în noaptea de Revelion, în Italia, legând-o pe femeie de mâini și de picioare și punându-i un căluș la gură. Femeia se întorcea acasă, după o noapte petrecută cu rudele, iar la intrarea în locuință a observat că ușa este deschisă. Bătrâna de 70 de ani, din Bollengo, a fost atacată de un bărbat care avea fața acoperită, care a lovit-o și imobilizat-o rapid, legând-o de mâini și de picioare și punându-i un căluș la gură. Bărbatul i-a furat apoi bijuteriile, suma de 400 de euro, pe care femeia o avea în casă, și telefonul mobil și amenințat-o cu moartea dacă sună la poliție. După câteva ore, bătrâna a reușit să-și desfacă legăturile și să alerteze poliția. După o operațiune care a durat toată noaptea, polițiștii au identificat un român în vârstă de 34 de ani, care muncește în construcții, ca fiind autorul furtului. Asupra lui a fost găsită suma de 400 de euro, iar la locuința acestuia s-a găsit cartela SIM din telefonul bătrânei.

Muncitorul, care nu avea cazier, este acuzat de jaf deosebit de grav și a fost arestat.Observator.tv

×
Subiecte în articol: batrana jefuita italia roman