x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un român stabilit în Colorado pune la bătaie o fosă septică pentru înhumarea teroristului Ţarnaev

Un român stabilit în Colorado pune la bătaie o fosă septică pentru înhumarea teroristului Ţarnaev

07 Mai 2013   •   21:31
Un român stabilit în Colorado pune la bătaie o fosă septică pentru înhumarea teroristului Ţarnaev

Un român stabilit în Longmont (Colorado) s-a oferit să îl înhumeze pe Tamerlan Ţarnaev, suspectul în atentatele din Boston ucis într-un schimb de focuri cu poliţia. Teroristul de origine cecenă are rezervată o fosă septică aflată pe proprietatea românului.

 
Nick Bacria a fugit din România şi a ajuns în Statele Unite în 1989 şi susţine că era pe punctul de a muri în timpul acestei aventuri. Ziarele din Colorado au scris articole despre evadarea sa în momentul în care a ajuns în oraş. Ulterior, Bacria a scris a o carte despre experienţa sa, conform site-ului 9news.com
 
Bacria susţine că este recunoscător pentru viaţa pe care i-a oferit-o America şi că cei doi fraţi Ţarnaev, Tamerlan şi Djohar, s-ar fi putut bucura de aceeaşi soartă: "Când vii dintr-o ţară aşa de opresivă precum România, este un vis care devine realitate".
 
Bacria ştie că sunt puţini cei care se oferă să îl înhumeze pe Tamerlan, astfel că îşi pune la dispoziţie proprietatea. "Aşa că m-am gândit de ce să nu fac ceva? Am o proprietate", a declarat românul, care a mai spus însă că "singurul loc căruia îi aparţin cei doi este o fosă septică".
 
Românul înţelege cât de nebuneşte sună această idee, dar consideră că aceasta este soarta pe care o merită fiecare suspect: "Este un loc bun pentru a-ţi petrece eternitatea după ce ai făcut ce ai făcut!"

×