x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un tată află LIVE, de la prezentatoarea TV, ce s-a întâmplat cu fiul lui dispărut. Vezi REACŢIA INCREDIBILĂ a bărbatului (VIDEO)

Un tată află LIVE, de la prezentatoarea TV, ce s-a întâmplat cu fiul lui dispărut. Vezi REACŢIA INCREDIBILĂ a bărbatului (VIDEO)

27 Iun 2014   •   12:12
Un tată află LIVE, de la prezentatoarea TV, ce s-a întâmplat cu fiul lui dispărut. Vezi REACŢIA INCREDIBILĂ a bărbatului (VIDEO)

Cea de-a 11-a zi de căutări a lui Charlie Bothuell, un băieţel de 12 ani dispărut de acasă, s-a sfârşit într-un mod total neaşteptat pentru tatăl acestuia, scrie metro.co.uk. Aflat în direct, la o televiziune din SUA, bărbatul este anunţat de prezentatoarea ştirilor că băiatul lui a fost găsit de poliţişti chiar în subsolul casei sale.

La auzul veştii, Charlie Bothuell senior este total şocat. După câteva secunde în care nu poate să scoată nici măcar un cuvânt, bărbatul îi spune prezentatoarei TV că atât el, cât şi soţia lui, dar şi FBI şi poliţia din Detroit au căutat în subsol de mai multe ori şi nu au găsit nimic.

Declaraţia bărbatului a fost susţinută de şeful Poliţiei din Detroit, care şi el, la rândul lui, a spus că subsolul a fost cercetat de patru ori, înainte ca băieţelul să fie găsit în spatele unor cutii şi a unui bidon cu benzină.

"Nu suntem siguri că Charlie se afla acolo atunci când noi am făcut percheziţii", a spus James Craig, care a precizat că poliţia încă nu ştie dacă băiatul a fost ascuns acolo de un adult.

"Este absurd ca cineva să suspecteze faptul că eu mi-am ascuns fiul. Îmi iubesc băiatul şi sunt fericit că este acasă", a transmis Charlie Bothuell senior.

×