x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INGROZITOR! Un tată şi-a înecat fiica de trei ani într-o piscină de hotel

INGROZITOR! Un tată şi-a înecat fiica de trei ani într-o piscină de hotel

22 Sep 2016   •   16:20
INGROZITOR! Un tată şi-a înecat fiica de trei ani într-o piscină de hotel
Sursa foto: pixabay.com

O cameră de supraveghere a surprins momentele în care un bărbat îşi îneacă fiica vitregă de trei ani într-o piscină a unui hotel, în timp ce mama acesteia dormea în cameră. Omul este condamnat la 100 de ani de închisoare, fără posibilitatea eliberării condiţionate, relatează cotidianul The Sun.

Întâmplarea îngrozitoare a stârnit revolte în America de Sud, după ce filmările camerelor de supraveghere au fost făcute publice, arătând cum omul aruncă fetiţa, care nu ştie să înoate, ca pe o cârpă în apă, pe când ceilalţi oameni stau şi nu fac nimic. Criminalul, pe numele lui Jose David N. a fost arestat şi condamnat la o pedeapsă de un secol, fără posibilitatea de a fi eliberat condiţionat.

Totul a avut loc la o piscină a unui hotel din Morelia, Mexic, în august 2015, imaginile şocante au fost mai mult decât suficiente pentru a-l condamna în ciuda declaraţiilor sale că este nevinovat. În timp ce citea sentinţa, judecătoarea Ana Lilia Garcia Cordona l-a acuzat şi de fapte de cruzime, pentru că a tras-o pe fetiţă de păr cât timp era sub apă.

Mama a găsit fetiţa fără suflare şi a dus-o imediat la spital, dar, din păcate, aceasta nu a mai putut fi salvată. Omul a fost arestat imediat, iar avocaţii acestuia au sugerat că fetiţa a murit în afara piscine şi nu în apă, dar au fost respinşi de instanţă.   

×