x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un zbor Qatar Airways a aterizat de urgenţă după ce o pasageră a aflat de infidelitatea soţului ei

Un zbor Qatar Airways a aterizat de urgenţă după ce o pasageră a aflat de infidelitatea soţului ei

09 Noi 2017   •   15:52
Un zbor Qatar Airways a aterizat de urgenţă după ce o pasageră a aflat de infidelitatea soţului ei

Un avion al companiei Qatar Airways a aterizat de urgenţă în India, după ce o femeie a aflat, în timpul zborului, că soţul ei avea o aventură şi a vrut să-l bată, scrie The Guardian. Femeia a profitat de faptul că soţul ei dormea şi i-a folosit amprenta pentru a debloca telefonul.

Cuplul, împreună cu copilul lor, călătoreau din Doha în Bali, Indonezia, pentru o vacanţă. Femeia şi-a lovit în mod repetat soţul, după ce a aflat de infidelitatea sa, iar pilotul avionului a fost obligat să aterizeze de urgenţă în Chennai, India, unde echipajul de zbor nu a putut să restabilească ordinea.

Familia a fost dusă la un centru de detenţie din cadrul aeroportului, în condiţiile în care nu aveau viză pentru India, înainte să fie urcaţi într-un avion spre Kuala Lumpur.

“Zborul QR-962 al companiei Qatar Airways (Doha-Bali) a fost deviat către Chennai după ce pilotul a cerut acest lucru, invocând ca motiv un pasager turbulent aflat la bordul avionului”, a afirmat un ofiţer din cadrul serviciului de securitate al aeroportului pentru cotidianul Hindustan Times. “Femeia şi soţul acesteia, împreună cu copilul lor, au fost debarcaţi iar zborul şi-a continuat drumul spre Bali”.

Familia şi-a petrecut ziua în aeroportul din Chennai şi s-a întors spre Malaysia într-un zbor Batik Air la ora 10.30 pm. Compania Qatar Airways a refuzat să facă orice comentarii din dorinţa de a proteja intimitatea pasagerilor.

×