x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Una dintre acuzatoarele lui Bill Cosby a detaliat abuzurile la care a fost supusă

Una dintre acuzatoarele lui Bill Cosby a detaliat abuzurile la care a fost supusă

11 Apr 2018   •   11:24
Una dintre acuzatoarele lui Bill Cosby a detaliat abuzurile la care a fost supusă

Una dintre cele șase acuzatoare ale lui Bill Cosby a luat poziția de martor în procesul din Pennsylvania, oferind detalii despre cum a fost dusă în casa lui Cosby din Reno, Nevada și a fost pusă să consume substanțe neidentificate, iar apoi atacată timp de patru zile în care era semiconștientă, scrie The Guardian.

Heidi Thomas, din Castle Rock, Colorado, spera să-și construiască o carieră în teatrul muzical, în 1984, la vârsta de 24 de ani. În timp ce cauta o pauză în divertisment, agentul ei, Annie Maloney de la JF Images, a contactat-o și i-a spus că un simbol al industriei, la care s-a referit drept „Domnul C”, caută „tinere talente” cărora să le fie mentor.

A fost aranjat un apel telefonic, iar Bill Cosby a contactat-o. „A spus că își dorește să lucreze cu mine, că am fost foarte recomandată”, a spus Thomas în fața judecătorilor.

A fost a doua zi a procesului și prima ocazie cu care a fost audiată una dintre acuzatoare, care a relatat în mod direct acuzațiile de abuz.

Vedete TV a negat acuzațiile potrivit cărora a drogat-o și abuzat-o sexual pe Thomas, la fel cum a negat fiecare acuzație adusă de cele peste 50 de femei.

Procesul va continua cu alte patru acuzatoare.

În declarația de marți, Thomas a povestit cum i-a fost aranjat un zbor către Reno în aprilie 1984. Aceasta a fost luat-o de un șofer care conducea un sedan negru și a fost dusă la o casă în afara orașului, unde, spre surprinderea ei, Cosby a fost cel care a deschis ușa.

S-a văzut singură în casă cu vedeta The Cosby Show. Thomas relata cum Cosby o încuraja să se schimbe în ceva mai confortabil, apoi a pus-o să citească de pe un scenariu pentru a-i vedea abilitățile teatrale.

„Mă uit la scenariu și realizez că persoana pe care trebuia să o interpretez era intoxicată”, a spus Thomas. Aceasta spune că a încercat să se prefacă beată – o provocare nu tocmai ușoară pentru ea, în condițiile în care nu experimentase această stare.

Cosby a părut neimpresionat de modul în care aceasta a jucat, potrivit lui Thomas. Apoi a întrebat-o: „Dacă ai bea, ce ai vrea să bei?” și i-a întins un pahar cu vin alb.

După doar o înghițitură, potrivit declarațiilor lui Thomas, lumea a început să se deformeze. Aceasta își amintește foarte puține lucruri după asta – pentru următoarele patru zile, aceasta își amintește doar fragmente mici.

„Nu e nimic, doar negru, până la o imagine, apoi iar negru, apoi o altă imagine”, a spus aceasta.

Prima amintire: „Îmi amintesc că m-am trezit într-un pat, nu știu al cui pat. Aveam hainele pe mine, el nu. Stăteam întinsă, iar el mă forța să îi fac sex oral. Îmi amintesc că mă simțeam rău și mă gândeam cum am ajuns acolo”.

A doua amintire: „I-am auzit vocea – se referea mereu la el la persoana a treia, spunea ori „Domnul C” ori „prietenul tău” – și a spus << Prietenul tău va ejacula din nou >>”

A treia amintire: „Nu știu cum am ajuns acolo, dar am trântit ușa camerei. M-am gândit << Doar ce am trântit ușa lui Bill Cosby >> Îmi amintesc că am deschis ușa din nou, mi-am cerut scuze și am închis-o la loc foarte încet”.

Restul călătoriei în Reno a fost încețoșată. În cele din urmă, aceasta s-a reîntors acasă, dar nu a spus nici agentei sale, nici părinților despre ce s-a întâmplat. A discutat despre această experiență doar cu soțul ei câțiva ani mai târziu.

 

 

 

×
Subiecte în articol: bill cosby abuz sexual #metoo heidi thomas