x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ungaria a redeschis cinematografele și teatrele. Partidele de fotbal se desfășoară în prezența publicului

Ungaria a redeschis cinematografele și teatrele. Partidele de fotbal se desfășoară în prezența publicului

28 Mai 2020   •   15:53
Ungaria a redeschis cinematografele și teatrele. Partidele de fotbal se desfășoară în prezența publicului
Sursa foto: wikipedia

Guvernul ungar a anunţat redeschiderea cinematografelor şi a teatrelor în aer liber, precum şi a piscinelor şi stadioanelor de fotbal,  cu aplicarea de măsuri sanitare, transmite EFE.

Partidele de fotbal și evenimentele sportive se vor desfășura în prezența publicului, cu păstrarea a trei locuri libere între spectatori. 

Va fi lăsat un spaţiu liber în faţa şi în spatele fiecărui spectator, astfel încât să fie respectată distanța de 1,6 metri, a explicat şeful Oficiului Prim-Ministrului Ungariei, Geregly Gulyas.

Acelaşi principiu se va aplica teatrelor şi cinematografelor în aer liber, conform unui decret guvernamental. Astfel de evenimente trebuie să se desfăşoare în incinte care nu au acoperiş sau sunt doar parţial acoperite.

Lla Budapesta, unde au fost menţinute măsuri mai stricte decât în restul ţării, se  deschid şi spaţiile interioare, precum barurile şi restaurantele.

Campionatul de fotbal al Ungariei, care a fost suspendat în luna martie, a fost reluat la sfârşitul săptămânii trecute, dar fără spectatori

 

×