x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Unii dintre clienţii noştri îşi instalează câte o femeie acasă!" Cu ce se delectează, mai nou, bogătaşii din China (VIDEO)

"Unii dintre clienţii noştri îşi instalează câte o femeie acasă!" Cu ce se delectează, mai nou, bogătaşii din China (VIDEO)

05 Iul 2013   •   11:33
"Unii dintre clienţii noştri îşi instalează câte o femeie acasă!" Cu ce se delectează, mai nou, bogătaşii din China (VIDEO)

Bogătaşi din Shenzhen şi din alte oraşe din sudul Chinei au început "să dea în mintea copiilor" unul câte unul, după ce într-un ziar local a apărut o ştire în care se spunea că laptele matern contribuie la diminuarea stresului şi la îmbunătăţirea generală a stării de sănătate. Nu au întârziat să apară nici anunţurile referitoare la femei care alăptează. Clienții pot consuma laptele direct de la sânul femeii sau, dacă nu se simt confortabil, pot alege opțiunea pompei de sân.

"Unii din clienţii noştri îşi instalează câte o femeie la domiciliu pentru a avea mereu lapte proaspăt la dispoziţie", a declarat o reprezentantă a Xinxinyu Household Service Company, potrivit theepochtimes.com.

Unul dintre clienţi confirmă popularitatea alăptatului printre oamenii bogaţi chinezi.

"Mulţi dintre prietenii mei consumă lapte matern şi sunt gata să plătească pentru aceasta şi câte 10.000-20.000 de yuani (2.000-3.000 de dolari)", spune bărbatul, care adaugă că a angaja o mamă în acest sens nu este nicio problemă.

Fenomenul a apărut după mai multe cazuri de intoxicație alimentară. În 2008 un scandal privind laptele pentru bebeluși a cuprins întreaga țară. În acel moment 300.000 de bebeluși s-au îmbolnăvit și cel puțin șase au decedat.


×