x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Unul dintre judecătorii lui Anders Breivik, surprins jucând solitaire în timpul procesului

Unul dintre judecătorii lui Anders Breivik, surprins jucând solitaire în timpul procesului

de Mediafax    |    04 Iun 2012   •   13:43
Unul dintre judecătorii lui Anders Breivik, surprins jucând solitaire în timpul procesului

Unul dintre cei cinci judecatori ai lui Anders Behring Breivik, judecat pentru unul dintre cele mai mari atacuri in masa din istorie, a fost surprins luni de camerele de televiziune in timp ce juca solitaire pe computerul sau chiar in toiul procedurii, informeaza MEDIAFAX, care citeaza AFP.

Pe o captura de ecran postata pe site de catre ziarul Verdens Gang, Ernst Henning Eielsen, unul dintre cei trei judecatori auxiliari insarcinati cu asistarea celor doi magistrati de profesie, este surprins, in mod evident, in cursul unei partide de solitaire, in timp ce un martor, profesorul suedez Mattias Gardell, ofera explicatii.

"Judecatorii urmaresc cu atentie ceea ce se spune si se prezinta in fata Curtii", a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a tribunalului din Oslo, Irene Ramm.

"Exista diverse feluri in care poti ramane concentrat", a adaugat ea, precizand ca Eielsen nu dezminte faptele.

Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik, in varsta de 33 de ani, este judecat, in prezent, pentru uciderea a 77 de persoane, prin plasarea unei bombe langa sediul Guvernului norvegian, pe 22 iulie 2011, iar apoi prin deschiderea focului asupra catorva sute de tineri laburisti reuniti pe Insula Utoya, la o tabara de vara.

×
Subiecte în articol: proces Anders Breivik solitaire