x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe De la o vreme ceaiul mirosea bizar... Ce au descoperit educatoarele unei grădiniţe după ce au montat camere ascunse în clasă (VIDEO)

De la o vreme ceaiul mirosea bizar... Ce au descoperit educatoarele unei grădiniţe după ce au montat camere ascunse în clasă (VIDEO)

12 Apr 2014   •   12:54
De la o vreme ceaiul mirosea bizar... Ce au descoperit educatoarele unei grădiniţe după ce au montat camere ascunse în clasă (VIDEO)

Educatoarele unei grădiniţe din oraşul chinez Lianyungang au început să observe, în ultimele săptămâni, că ceaiul pe care îl consumau avea un miros bizar...

Prima care a observat problema a fost educatoarea Li Kao, de 26 de ani, impresia ei fiind confirmată ulterior şi de cele trei colege ale sale.

“Prima dată am simţit că ceaiul mirosea bizar când m-am întors în clasă cu elevii de la joacă. Ceştile nu erau transparente, deci era dificil să văd dacă ceaiul are o culoare anormală. Însă era cert că mirosea urât, aşa că am schimbat termosul în care prepar ceaiul. Mirosul a persistat şi după ce am schimbat termosul. Am vorbit şi cu cele trei colege ale mele, toate aveau aceeaşi problemă”, a declarat Li Kao.

Educatoarele au suspectat că cineva le pune ceva în apă, aşa că s-au adresat directoarei Qiu Li Shih, care le-a sfătuit să monteze camere de luat vederi în clasă.

Li Kao şi-a lăsat telefonul mobil cu camera pornită într-un coş de jucării. Când a privit îregistrarea, femeia a rămas şocată. Singurul educator bărbat al grădiniţei, Gao Chao, de 54 de ani, era cauza mirosului suspect. Bărbatul apare pe înregistrare făcând pipi în recipientele de ceai ale educatoarelor.

Şocul educatoarelor a devenit şi mai mare atunci când poliţiştii cărora s-au plâns le-au zis că nu au ce să-i facă bărbatului. Acesta a fost testat la spitalul din localitate de boli infecţioase. Cum acesta era sănătos, poliţiştii au considerat că urina lui nu a făcut niciun rău, deci nu poate fi tras la răspundere.

Gao Chao a mărturisit că făcea pipi în ceaiul colegelor pentru că nu primea din partea lor suficient respect. Bărbatul a adăugat că i se pare nedrept că nu este el directorul grădiniţei.

Educatoarele au refuzat iniţial să mai vină la ore până când Gao Chao nu va fi dat afară. În cele din urmă au căzut la înţelegere cu educatorul, acesta fiind de acord să plătească echivalentul a 1.000 de lei fiecărei educatoare în parte şi promiţând să nu mai repete ce a făcut.

Răzbunarea educatorului chinez
 

×
Subiecte în articol: pipi urina gradinita China