x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Varşovia anunţă că Donald Trump va veni în vizită în Polonia până la sfârşitul anului 2019

Varşovia anunţă că Donald Trump va veni în vizită în Polonia până la sfârşitul anului 2019

30 Aug 2019   •   20:00
Varşovia anunţă că Donald Trump va veni în vizită în Polonia până la sfârşitul anului 2019

Preşedintele american Donald Trump va efectua o vizită oficială în Polonia până la sfârşitul acestui an, a declarat vineri şeful de cabinet al preşedintelui polonez Andrzej Duda după o întrevedere cu John Bolton, consilierul pe probleme de securitate naţională al SUA, relatează dpa.

"Este dorinţa clară şi fără echivoc a preşedintelui Trump de a veni în vizită la Varşovia ... până la sfârşitul acestui an, pentru a realiza în totalitate programul vizitei planificate pentru 2 septembrie", a declarat Krzysztof Szczerski citat de agenţia de presă poloneză. 

Partea poloneză a propus deja mai multe date pentru următoarele trei luni în vederea vizitei, a precizat oficialul.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat joi că îşi anulează vizita prevăzută în Polonia din cauza uraganului Dorian care urmează să lovească Florida la sfârşitul acestei săptămâni. 

Liderul de la Casa Albă a precizat că vicepreşedintele Mike Pence va participa în locul său la ceremoniile din Varşovia care marchează împlinirea a 80 de ani de la declanşarea celui de-al Doilea Război Mondial. Mike Pence va participa de asemenea la o reuniune pe probleme bilaterale pe 2 septembrie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Donald Trump