x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vedetele şi fanii regretă moartea lui Amy Winehouse

Vedetele şi fanii regretă moartea lui Amy Winehouse

24 Iul 2011   •   05:30
Vedetele şi fanii regretă moartea lui Amy Winehouse

Moartea neasteptata a lui Amy Winehouse a starnit imediat avalanse de mesaje din partea colegilor sai de breasla, dar si a fanilor, pe Twitter.

Cel mai emotionant mesaj a fost transmis de prietena sa, cantareata Kelly Osbourne: "Nici nu pot sa mai respir acum, plang atat de tare. Tocmai mi-am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Te voi iubi intotdeauna Amy si nu o sa uit niciodata cine ai fost cu adevarat".

Cantareata LeAnn Rimes a scris: "Odihneste-te in pace Amy Winehouse. Atat de trista sa vad cum un asemenea talent s-a pierdut, cum viata ei a sfarsit cu o tragedie. Ma intristeaza foarte mult".

Si fotbalistul Rio Ferdinand si-a exprimat condoleantele: "Tocmai am aflat vestea ca Amy winehouse a fost gasita moarta....ce vesti rele. Un talent natural maret, pacat ca s-a sfarsit asa".

Actrita Demi Moore a scris si ea pe Twitter ca le transmite condoleante membrilor familiei lui Amy si ca spera ca sufletul ei tulburat sa isi gaseasca pacea. Postarea sotului ei, Ashton Kutcher, a fost cel putin stranie: "Nu stiu ce sa postez dupa ce imi prezint omagiile fata de cei morti. Se pare ca orice lucru amuzant este nepotrivit. Poate o sa merg sa vad 'Harry Potter'".

Rihanna transmite, tot pe Twitter, ca este profund indurerata.

Cantareata si prezentatoarea de radio Emma Bunton a scris: "Am primit niste vesti atat de triste depre Amy Winehouse ... sunt alaturi de familia sa".

Moby, care a fost cu Amy Winehouse in Serbia, in timpul ulltimei ei caderi in public, cand artista nu a putut canta din cauza substantelor pe care le consumase, a publicat o scuza: "Dupa spectacolul nostru din Serbia, mi-as fi dorit sa o pot ajuta. Imi pare rau", scrie acesta citat de hollywoodreporter.com.

"Draga Amy, ne va fi etern dor de tine. Sa te odihnesti in pace. Cu toata dragostea mea, Brian", a scris Brian Adams, citat de toofab.com.

Cantareata britanica Amy Winehouse a fost gasita moarta in locuinta sa din Londra, sambata seara. "Cand au ajuns, politistii au gasit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarata moarta", a comunicat politia londoneza.

×
Subiecte în articol: twitter amy winehouse a murit