x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vicepreşedintele Biden glumeşte în legătură cu spioana Anna Chapman

Vicepreşedintele Biden glumeşte în legătură cu spioana Anna Chapman

de Mihaela Matachita    |    13 Iul 2010   •   00:00

Vicepreşedintele american, Joe Biden, a făcut glume despre tânăra spioană rusă Anna Chapman, la scurt timp după schimbul de spioni între SUA şi Rusia, în timpul înregistrării show-ului lui Jay Leno pentru postul de televiziune NBC.



"Sunt atât de fierbinţi spioanele noastre?", l-a întrebat Jay Leno pe vicepreşedinte, referindu-se la spioana rusă în vârstă de 28 de ani. "Să ne înţelegem. Nu a fost ideea mea să o trimitem înapoi", i-a replicat Biden, pe un fals ton serios, potrivit The Independent.

Chapman a devenit foarte cunoscută după publicarea unor fotografii îndrăzneţe, preluate de pe profilurile acesteia din reţele de socializare, dar mai ales după ce fostul ei soţ, britanicul Alex Chapman, şi-a oferit povestea unor tabloide, spre publicare.

În aceeaşi emisiune, Joe Biden a mai fost întrebat dacă schimbul a zece spioni ruşi cu doar patru spioni americani este "corect". "Noi am luat înapoi patru cu adevărat buni", a răspuns Biden. "Cei zece au fost aici de mult timp, dar nu au făcut cine ştie ce", a continuat el.

×
Subiecte în articol: externe