x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Apel dramatic la poliție, surprins de BBC. Un pensionar de 86 de ani a anunțat că și-a ucis soția de „milă”

VIDEO. Apel dramatic la poliție, surprins de BBC. Un pensionar de 86 de ani a anunțat că și-a ucis soția de „milă”

10 Mai 2019   •   16:41
VIDEO. Apel dramatic la poliție, surprins de BBC. Un pensionar de 86 de ani a anunțat că și-a ucis soția de „milă”
Sursa foto: Captură video

Momentul dramatic în care un bărbat recunoaște că și-a omorât soția cu un fier de călcat a fost surprins de o echipă BBC care făcea un documentar, transmite Daily Mail.

Un operator al liniei de urgență a răspuns în momentul în care ucigașul a sunat în timpul realizării unui documentar despre serviciul de ambulanțe din Marea Britanite.

„Mi-am ucis soția”, au fost primele cuvinte ale bărbatului. „Nu poate să meargă. Este incontinentă și nu pot să fac față. Așa că am ucis-o”, a mai adăugat acesta.

În imaginile dramatice surprinse de BBC, bărbatul spune că soția sa avea 86 de ani și că a ucis-o cu un fier de călcat. În mod bizar, bărbatul l-a rugat pe operator să nu folosească sirene, pentru că era ziua unui copil din vecinătatea casei lor și nu voia să îi distrugă petrecerea.

Apelul a fost făcut de Lawrence Franks, un fost salvamar, în vârstă de 84 de ani, care și-a ucis soția, Patricia, alături de care a fost 62 de ani, de „milă” când a realizat că această urmează să fie mutată într-un azil.

Documentarul BBC surprinde emoțiile cu care se confruntă operatorii liniei de urgență

×
Subiecte în articol: apel telefonic operator politie confesiune