x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Casa Albă a revocat acreditarea unui jurnalist CNN pentru un schimb de replici cu Trump

VIDEO. Casa Albă a revocat acreditarea unui jurnalist CNN pentru un schimb de replici cu Trump

08 Noi 2018   •   13:27
VIDEO. Casa Albă a revocat acreditarea unui jurnalist CNN pentru un schimb de replici cu Trump

Casa Albă a suspendat acreditarea corespondentului CNN de la Casa Albă, Jim Acosta, la doar câteva ore după ce a avut un schimb de replici cu Donald Trump, în timpul unei conferinţe de presă, notează BBC.

Jim Acosta punea o întrebare în timpul conferinţe, miercuri, când o angajată de la Casa Albă a încercat să-i smulgă microfonul din mână. Purtătoarea de cuvânt de la Casa Albă, Sarah Huckerbee Sanders, a afirmat că accesul jurnalistului a fost suspendat pentru că “şi-a pus mâinile pe o tânără femeie”.

Jim Acosta l-a înfuriat pe Donald Trump pentru că a abordat subiectul caravanei de migranţi care se îndreaptă spre SUA din Mexic. Trump a încercat să evite subiectul, însă Acosta nu a vrut să renunţe la microfon şi a pus o nouă întrebare, legată de amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016. Răspunsul lui Trump a fost: “ajunge, lasă jos microfonul”.

O femeie din echipa de la Casa Albă a încercat să-i smulgă microfonul, însă jurnalistul nu l-a lăsat din mână. "Scuzaţi-mă, doamnă!", au fost cuvintele adresate de jurnalist angajatei de la Casa Albă.

×