x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO, FOTO: Colecţie de haine realizate din blana animalelor, penele păsărilor, chiar şi dintr-o cutie toracică umană

VIDEO, FOTO: Colecţie de haine realizate din blana animalelor, penele păsărilor, chiar şi dintr-o cutie toracică umană

29 Noi 2012   •   11:45
VIDEO, FOTO: Colecţie de haine realizate din blana animalelor, penele păsărilor, chiar şi dintr-o cutie toracică umană

O creatoare de modă a realizat o colecţie din blana şi penele animalelor moarte din cauze naturale sau în urma unor accidente, potrivit Daily Mail.

Vezi FOTOGRAFII cu colecţia "Roadkill Couture"


"Roadkill Couture" este a doua colecţie controversată lansată de Jess Eaton, în care a folosit la haine şi accesorii blană de pisică, blană de alpaca, pene de pescăruş sau pene de gâscă, şi chiar o cutie toracică umană.

Jess Eaton a realizat rochii de mireasă din pene albe inspirându-se din poveştile şi cărţile care i-au marcat copilăria.

"Mâncăm carne de animale zilnic şi apoi aruncăm oasele şi blana - este risipă. Dar când folosesc aceste părţi ale animalelor moarte şi le transform în haine frumoase de care lumea se poate bucura mult timp apoi, apare întrebarea legată de ce este acceptabil", a spus Jess Eaton.

Cutia toracică umană a fost luată de la un departament medical universitar.

Prima colecţie lansată de Jess Eaton a fost lansată în 2011 şi a inclus o pelerină din veveriţe, o jachetă din blană de şobolan sau o pălărie care avea urechile unui cal. "Roadkill Couture" va fi capul de afiş la Brighton Fashion Week.

"Unele persoane care apără drepturile animalelor îşi imaginează că toate produsele au fost realizate din animale care au fost măcelărite pentru modă. "Roadkill Couture" este altceva şi vreau ca oamenii să poarte hainele cu încredere", a spus Jess Eaton.




×
Subiecte în articol: colectie haine blana animale păsări moda pene