x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Presedintele nord-coreean s-a plimbat noaptea cu troleibuzul!

VIDEO Presedintele nord-coreean s-a plimbat noaptea cu troleibuzul!

04 Feb 2018   •   12:12
VIDEO Presedintele nord-coreean s-a plimbat noaptea cu troleibuzul!

Impreuna cu sotia sa, liderul nord-coreean, Kim Jong-un a testat, in noaptea de sambata spre duminica, la Phenian, un nou tip de troleibuz, a anuntat agentia oficiala de stiri KCNA.

 

Asezat alaturi de sotia lui, Ri Sol-Ju, comandantul suprem al Coreii de Nord a facut un tur al capitalei. El a fost insotit de inalti responsabili, printre care vicepresedintele Comitetului central al Partidului muncii, O Su-Yong, si directorul adjunct al departamentului de organizare si conducere a Partidului, Jo Yong-won.

Potrivit KCNA, seful statului s-a declarat multumit de caracteristicile tehnice ale vehiculului, evidentiind confortul calatoriei, amortizoarele foarte bune, absenta vibratiile si a zgomotelor. Kim Jong-un s-a aratat incantat inclusiv de viteza dezvoltata de mijlocul de transport.

"Kim a anuntat ca va oferi datele tehnologice necesare pentru ameliorarea proprietatilor tehnice ale troleibuzelor si pentru productia lor in serie, cu scopul de a normaliza serviciul de transport al pasagerilor in capitala", a scris, la randul sau, agentia Yonhap.

 

In miez de noapte

×