x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO-DOCUMENT: Imagini nedifuzate din "Războiul Stelelor". Ce SECRET a păstrat regizorul George Lucas

VIDEO-DOCUMENT: Imagini nedifuzate din "Războiul Stelelor". Ce SECRET a păstrat regizorul George Lucas

28 Oct 2013   •   15:20
VIDEO-DOCUMENT: Imagini nedifuzate din "Războiul Stelelor". Ce SECRET a păstrat regizorul George Lucas

În urmă cu câteva zile, pe YouTube a fost publicat un material video-document care prezintă câteva imagini din celebrul episod "Return of the Jedi", lansat în 1983 de Lucas Film.

Scroll pentru video

În fapt, imaginile reprezintă un trailer nedifuzat în cinematografe sau la televiziune care promovează filmul. În plus, este dezvăluit un secret bine păstrat până acum de regizorul George Lucas. Iniţial, cea de-a patra serie a "Star Wars" purta numele de “Revenge of the Jedi” însă, în ultimul moment, Lucas s-a răzgândit şi l-a schimbat în "Return of the Jedi". Acesta este, de altfel, şi motivul pentru care acest trailer nu a ajuns la TV şi în cinematografe.

Regizorul Star Wars a folosit, in cele din urma, termenul “Revenge (Razbunarea – n.r.) in episodul “Revenge of the Sith” din 2005.



Noua serie pregatita de studiourile Disney ii va readuce in prim plan pe aproape toti protagonistii seriilor precedente, de la Luke Skywalker, la Han Solo si Printesa Leia – roluri ce urmeaza sa fie interpretate de aceiasi actori Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher, anunta gadgetreport.ro.

Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul episod Star Wars VII. In seria gandita de Lucas, Vader moare in 1983 in filmul “The Return of the Jedi”. Planul este de a-l readuce la viata si a juca un rol semnificativ in noua trilogie”, a declarat o sursa din cadrul Disney. “Sa nu uitam ca avem de-a face cu un film de fictiune. Totul este posibil in filme”, a mai spus acesta.

Potrivit Entertainment Weekly, noul producator al Star Wars, Kathleen Kennedy, a declarat ca Disney va produce “doua sau trei filme pe an”, dupa modelul Indiana Jones.





×