x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Donald Trump a batjocorit mărturia femeii care a depus plângere împotriva judecătorului Brett Kavanaugh

VIDEO. Donald Trump a batjocorit mărturia femeii care a depus plângere împotriva judecătorului Brett Kavanaugh

03 Oct 2018   •   09:40
VIDEO. Donald Trump a batjocorit mărturia femeii care a depus plângere împotriva judecătorului Brett Kavanaugh

Donald Trump a batjocorit-o pe Christine Blasey Ford, femeia care a depus plângere pentru hărțuire sexuală împotriva judecătorului Brett Kavanaugh, în cadrul unei campanii în Mississippi, marți seară.

În timp ce sute de suporteri ai președintelui aplaudau, Donald Trump imita prestația lui Ford din cadrul comisiei pentru justiție din Senat, în care a descris violențele sexuale la care a fost supusă de Kavanaugh în 1980. Donald Trump a batjocorit mărturia lui Ford prin intermediul unor întrebări și răspunsuri care au adus aplauze din partea mulțimii strânse în Southaven, Mississippi, notează The Guardian. 
„Cum ai ajuns acasă?”, a întrebat Trump. „Nu îmi amintesc”, a răspuns tot Trump, făcând referire la modul în care a decurs mărturia lui Ford în cadrul comisiei. 
„Cum ai ajuns acolo? Nu îmi amintesc. Unde este locul? Nu îmi amintesc. Acum câți ani s-a întâmplat? Nu știu. În ce cartier a fost? Nu știu. Unde este casa? Nu știu.”, a continuat Trump.  
În concluzie, Trump a afirmat că Ford este parte a unei conspirații partizane. „Distrug oameni, sunt oameni foarte răi.”, a spus președintele SUA. 

×