x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Este fiul cel mic al lui Donald Trump autist?

VIDEO - Este fiul cel mic al lui Donald Trump autist?

24 Noi 2016   •   16:05
VIDEO - Este fiul cel mic al lui Donald Trump autist?

Alegerile din SUA s-au terminat cu victoria lui Donald Trump. Bucuria a cuprins sala din New York la aunțarea victoriei candidatului republican. În timp ce toată lumea ovaționa plină de entuziasm un băiețel de 10 ani, Barron Trump, se chinuia să rămână treaz, scria publicația Morning Ledger.


”Copilul clipea des și se legăna neliniștit de pe un picior pe altul în timp ce tatăl său se adresa națiunii, la anunțarea victoriei sale în alegeri”, nota publicația sus amintită.  Pe rețelele de socializare mulți au sesizat starea în care se afla Barron Trump.


Publicul american este acum preocupat de comportamentul letargic al lui Barron pe care îl cred a fi al unui copil cu autism. Mai mult decât atât, mulți cred că Donald Tump și soția lui pledează împotriva vaccinării, din cauza faptului că și fiul lor suferă de aceeași boală mintală.
Publicația citează studiul din 1998 a lui Andrew Wakefield în care se arăta legătura dintre o serie de vaccinări și autism. Studiul însă a fost ulterior retractat pentru că ”a falsificat în mod deliberat rezultate științifice”.


Cu toate acestea, mulți oameni printre care și Donald Trump, continuă să creadă că vaccinurile cauzează autismul. Este din cauză că Barron a dobândit autism?  Răspunsul rămâne necunoscut pentru moment. Până la ora actuală nu există vreo dovadă medicală care să confirme că fiul cel mic al președintelui ales ar suferi de autism, însă întrebarea rămâne. Nici Donald Trump și nici Melania Trump nu au infirmat și nici nu au confirmat această informație.

Cert este faptul că părinții care concep copii după vârsta de 60 de ani, riscul de autism este foarte mare.

Actrița Rosie O'Donnell a pus întrebarea public, pe contul său de Twitter.

×