x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO, FOTO: Consumatorii legali de marijuana, într-un proiect artistic

VIDEO, FOTO: Consumatorii legali de marijuana, într-un proiect artistic

29 Noi 2012   •   15:21
VIDEO, FOTO: Consumatorii legali de marijuana, într-un proiect artistic

Deşi este ilegală în foarte multe ţări, marijuana este consumată de foarte multe persoane, o artistă realizând portrete impresionante ale celor care fumează în scopuri terapeutice, scrie Daily Mail.

Vezi FOTOGRAFIILE realizate de Robyn Twomey


Imaginile cu persoane care fumează marijuana au fost realizate de Robyn Twomey şi au făcut parte din prima ei expoziţie, care a avut loc anul trecut,"Medicină".

Fotografiile au fost realizate pentru revista Fortune, care a publicat un material despre consumul marijuanei în scopuri terapeutice în California, "Medical Marijuana's High Society".

În timp ce realiza fotografii în dispensare, Robyn Twomey l-a cunoscut pe Jordan, care are 19 ani şi care suferă de o formă rară de leucemie. Deşi nu era necesar, editorul de la revista Fortune a încurajat-o pe Robyn să îl însoţească pe Jordan acasă la el şi să îl fotografieze. Şi astfel a început călătoria fotografei în vieţile consumatorilor "legali" de marijuana.

Robyn Twomey a fotografiat peste 30 clienţi la ei acasă în timp ce îşi iau medicamentul. Deşi consumul de marijuana este ilegal, artista a spus că fotografiile arată diversitatea celor care folosesc marijuana ca un ajutor, pentru destindere.

Fotografiile artistei au fost incluse în expoziţii care au avut loc la San Francisco Arts Commission, San Francisco Camerawork, şi la the Luggage Store Gallery, San Francisco.

Imagini din "Medicină" au fost publicate de revista Esquire, în ediţia care apare în Rusia, în numărul din decembrie, fiind însoţite de un profil al fotografei.

Proiecte realizate de Robyn Twomey au apărut în Time, Fortune, Wired şi New York Magazine.

La începutul acestei luni, statele americane Colorado şi Washington au devenit primele state care au legalizat posesia de marijuana în scopuri recreaţionale.





×
Subiecte în articol: marijuana artă legal consum terapie expozitie