x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO: Glume cu amărâţi, la nunta lui Justin Timberlake

VIDEO: Glume cu amărâţi, la nunta lui Justin Timberlake

25 Oct 2012   •   15:25
VIDEO: Glume cu amărâţi, la nunta lui Justin Timberlake

Agentul imobiliar şi prietenul lui Justin Timberlake, Justin Huchel, a realizat un scurt filmuleţ cu persoane fără adăpost din Los Angeles pentru a batjocori ceremonia de nuntă scumpă în cadrul căreia amicul lui s-a căsătorit cu actriţa Jessica Biel, informează Huffington Post.

Filmuleţul viza extravaganţa ceremoniei, însă a transformat persoanele fără adăpost în glume triste şi vii. În filmare, un bărbat fără dinţi spune "Justin, Jessica. Nu v-am văzut demult, cadoul meu e în poştă", iar un bărbat căruia i se cere să rămână la bustul gol şi să felicite celebrul cuplu zice: "Justin? Jessica? Sunt eu, Robert."

Compania Gawker Media a publicat miercuri câteva secunde din filmuleţul de opt minute alături de un e-mail de la avocatul lui Justin Huchel. "Domnul Huchel a realizat un filmuleţ ca o glumă particulară. Filmuleţul a fost prezentat exclusiv la nunta lui Justin Timberlake fără ca domnul Timberlake să ştie. Domnul Huchel nu a autorizat Gawker Media să folosească sau să publice conţinut din filmuleţul care are copy right", spune avocatul lui Justin Huchel.

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake s-a căsătorit săptămâna trecută cu logodnica lui, actriţa Jessica Biel, în sudul Italiei.




×